Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181
Κατηγορία Εμπόριο

Εγκατάσταση της πλατφόρμας MyGalaxyView στην εταιρία Βάβλης Α. - Βάβλη Μ. ΟΕ

Η Πληροφορική Καλύμνου εκτέλεσε το έργο της εγκατάστασης και λειτουργίας της πλατφόρμας MyGalaxyView στην εταιρία Βάβλης Α. - Βάβλη Μ. ΟΕ. 
Η διεύθυνση της εταιρίας απέκτησε με αυτό τον τρόπο πρόσβαση από οπουδήποτε μέσω internet με τη χρήση ασφαλούς περιβάλλοντος, πρόσβαση σε επιχειρηματικές πληροφορίες, χάρτες, αναφορές και γραφήματα.

To myGalaxy view αποτελεί το Α και το Ω στην υπηρεσία της πληροφόρησης.

Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη μιας επιχείρησης, από τον επιχειρηματία μέχρι τους πωλητές, τα στελέχη παραγωγής αλλά και και κάθε εργαζόμενο που βρίσκεται συχνά εκτός γραφείου.

Προσφέρει πρόσβαση σε κρίσιμη εταιρική πληροφόρηση (στοιχεία πελατών και πωλήσεων, ταμειακές ροές, αξιόγραφα, αποθέματα και διαθεσιμότητα πρώτων υλών, κ.λπ.), μέσω Internet με χρήση φορητών συσκευών όπως laptop, tablet, smartphone, κ.τ.λ.

Η πληροφόρηση απεικονίζεται μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας σε:

 1. Reports
 2. Charts
 3. Maps

Βασικά πλεονεκτήματα :

 • Χαρτογραφική απεικόνιση στοιχείων σε επίπεδo Νομού, Δήμου (Καλλικρατικού ή Καποδιστριακού), κ.λπ.
 • Πλήθος έτοιμων αναφορών, γραφημάτων και χαρτών
 • Ελεύθερη διαμόρφωση ειδικών αναφορών, γραφημάτων και χαρτών μέσω του View Master

Αποκτήστε και εσείς πρόσβαση στο Demo myGalaxy view για να δείτε τα πλεονεκτήματα και τις λειτουργίες του:
https://demo.galaxyservices.gr/mygalaxyview/#/home

Username: demo
Password: demo

Το myGalaxy view προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ με την ανανέωση συμβολαίων των παρακάτω εφαρμογών.

 

 • Control
 • Eurofasma Next
 • Manager Next
 • Business
 • Ορίζοντες
 • SEN
 • Enterprise Suite
 • Commercial

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγκαταστήσουμε και σε εσάς το MyGalaxyView, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22430 59180 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βάβλης Α. - Βάβλη Μ. ΟΕ
επιστροφή στην κορυφή

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Galaxy CRM

Galaxy CRM

Το Σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) που οργανώνει, παρακολουθεί, διαχειρίζεται και βελτιστοποιεί τις πελατειακές σχέσεις κάθε επιχείρησης. Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την...

Galaxy Hotel

Galaxy Hotel

Η πλέον προηγμένη λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, αλυσίδων και καταλυμάτων, βασισμένη στη νέα τεχνολογία Galaxy από τη SingularLogic.

Nec Solutions XN 120

Nec Solutions XN 120

Υβριδικό τηλεφωνικό κέντρο για εκλεπτυσμένη επικοινωνία με απλή χρήση. Το τηλεφωνικό κέντρο που έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ξεκινά από 3 γραμμές και 8 εσωτερικά και μπορεί να επεκταθεί στις...

SingularLogic Accountant

SingularLogic Accountant

Η εφαρμογή Accountant αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση, που ενσωματώνει με τρόπο ενιαίο τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου Λογιστικού Γραφείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page