Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181

Websites

ANEM FERRIES Ναυτιλιακή Εταιρία

Κατηγορία Websites

ANEM FERRIESΗ Πληροφορική Καλύμνου ολοκλήρωσε την κατασκευή του εταιρικού website της ANEM FERRIES.
Η Ανώνυμος Ναυτιλιακή Εταιρεία Μαστιχαρίου ιδρύθηκε το 1986 από τον τότε κοινοτάρχη της Κοινότητας Αντιμάχειας κο Παπανικολάου Κωνσταντίνο και τον Καλύμνιο επιχειρηματία Τηλιακό Ηλία.

Η ιδέα βασίστηκε στην είδη υπάρχουσα γραμμή σύνδεσης του Μαστιχαρίου με την Κάλυμνο την οποία εκτελούσε έως τότε το Ε/Γ ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΙ ιδιοκτησίας του Τηλιακού Ηλία. Θα λέγαμε ότι είναι η ποιο πρωτοπόρα εταιρεία σε ότι αφορά τις συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου φορέα στην Ελλάδα. Σήμερα στην σύνθεση του Μετοχικού της Κεφαλαίου συμμετέχουν ο Δήμος Ηρακλειδών με ποσοστό 51% και ο Τηλιακός Ηλίας με ποσοστό 49%.

Η εταιρεία βέβαια εργάζεται με μόνιμο προσωπικό και έχει δική της αυτονομία λειτουργώντας με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Το 1990 αποκτά το Ε/Γ – Ο/Γ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ το οποίο ναυπηγείται από την εταιρεία ενταγμένο στον τότε αναπτυξιακό νόμο. Μετά από επίπονες προσπάθειες το πλοίο καταφέρνει να αναδειχτεί στην γραμμή και να αγαπηθεί από τον κόσμο που του δείχνει προτίμηση για την μεταφορά τους.

Βλέποντας την ανάπτυξη της γραμμής αλλά και τις νέες απαιτήσεις που εξελίσσονται στην γραμμή η εταιρεία ναυπηγεί το δεύτερο της πλοίο το Ε/Γ – Ο/Γ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ το 1997. Τα δύο πλοία αυτά καταφέρνουν να γίνουν η γέφυρα που ενώνει τα δύο νησιά της Δωδεκανήσου την Κάλυμνο και την Κω ,με αποτέλεσμά την γρήγορη ανάπτυξη του εμπορίου μεταξύ των δύο νησιών.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Galaxy Enterprise Suite

Galaxy Enterprise Suite

Το πληροφοριακό σύστημα Enterprise Suite, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning), για κάθε μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση, που επιθυμεί πλούσια λειτουργικότητα, αυτοματοποίηση και πληροφόρηση...

SingularLogic Accountant

SingularLogic Accountant

Η εφαρμογή Accountant αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση, που ενσωματώνει με τρόπο ενιαίο τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου Λογιστικού Γραφείου.

SingularLogic Artius High Street

SingularLogic Artius High Street

Η εφαρμογή ARTius High Street απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου λιανικής, όπως mini markets, περίπτερα, μαγαζιά μαναβικής, κάβες, κρεοπωλεία, αρτοποειία, ζαχαροπλαστεία, κ.λπ. και καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν...

SingularLogic Station manager

SingularLogic Station manager

Το Station Manager αποτελεί Ολοκληρωμένη Λύση Διαχείρισης Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων,που καλύπτει αποτελεσματικά τις σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου πρατηρίου, επεκτείνεται για την κάλυψη όλων των σταδίων της αλυσίδας διακίνησης καυσίμων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page