Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181
Κατηγορία Websites

ANEM FERRIES Ναυτιλιακή Εταιρία

ANEM FERRIESΗ Πληροφορική Καλύμνου ολοκλήρωσε την κατασκευή του εταιρικού website της ANEM FERRIES.
Η Ανώνυμος Ναυτιλιακή Εταιρεία Μαστιχαρίου ιδρύθηκε το 1986 από τον τότε κοινοτάρχη της Κοινότητας Αντιμάχειας κο Παπανικολάου Κωνσταντίνο και τον Καλύμνιο επιχειρηματία Τηλιακό Ηλία.

Η ιδέα βασίστηκε στην είδη υπάρχουσα γραμμή σύνδεσης του Μαστιχαρίου με την Κάλυμνο την οποία εκτελούσε έως τότε το Ε/Γ ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΙ ιδιοκτησίας του Τηλιακού Ηλία. Θα λέγαμε ότι είναι η ποιο πρωτοπόρα εταιρεία σε ότι αφορά τις συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου φορέα στην Ελλάδα. Σήμερα στην σύνθεση του Μετοχικού της Κεφαλαίου συμμετέχουν ο Δήμος Ηρακλειδών με ποσοστό 51% και ο Τηλιακός Ηλίας με ποσοστό 49%.

Η εταιρεία βέβαια εργάζεται με μόνιμο προσωπικό και έχει δική της αυτονομία λειτουργώντας με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Το 1990 αποκτά το Ε/Γ – Ο/Γ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ το οποίο ναυπηγείται από την εταιρεία ενταγμένο στον τότε αναπτυξιακό νόμο. Μετά από επίπονες προσπάθειες το πλοίο καταφέρνει να αναδειχτεί στην γραμμή και να αγαπηθεί από τον κόσμο που του δείχνει προτίμηση για την μεταφορά τους.

Βλέποντας την ανάπτυξη της γραμμής αλλά και τις νέες απαιτήσεις που εξελίσσονται στην γραμμή η εταιρεία ναυπηγεί το δεύτερο της πλοίο το Ε/Γ – Ο/Γ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ το 1997. Τα δύο πλοία αυτά καταφέρνουν να γίνουν η γέφυρα που ενώνει τα δύο νησιά της Δωδεκανήσου την Κάλυμνο και την Κω ,με αποτέλεσμά την γρήγορη ανάπτυξη του εμπορίου μεταξύ των δύο νησιών.

Case Study

Ζητήθηκε από την εταιρία ο επανασχεδιασμός και βελτίωση του υπάρχοντος δικτυακού τόπου ο οποίος λειτουργούσε από το 2007, με έμφαση στο περιεχόμενο.

 • Λιτός σχεδιασμός, για άμεση πρόσβαση στο εταιρικό website
 • Αναλυτικά Δρομολόγια του πλοίου της εταιρίας
 • Responsive Design για πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή(Υπολογιστής, tablet, Smartphone, Τηλεόραση κτλ)
 • Πληροφορίες για τους προορισμούς της εταιρίας
 • Δίγλωσσο περιβάλλον με άμεσο redirect βάσει της γλώσσας του browser του χρήστη
 • Απλές και καθαρές γραμμές στο σχεδιασμό με έμφαση στο περιεχόμενο
 • Custom API καιρικών συνθηκών με αυτόματη αλλαγή χρώματος ανάλογα με τη θερμοκρασία
 • Αναλυτική παρουσίαση του πλοίου της εταιρίας και με 360 μοιρών εικονική περιήγηση
 • Δυναμικά sliders και galleries φωτογραφιών
 • Custom AIS χάρτης με spot του πλοίου της εταιρίας σε google maps
 • Custom φόρμες επικοινωνίας με αυτόματη απάντηση

Πρόσθετες Πληροφορίες

επιστροφή στην κορυφή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Oasis Art Cafe & Wine Bar

Oasis Art Cafe & Wine Bar

Η Πληροφορική Καλύμνου ανέλαβε την εγκατάσταση και υποστήριξη του συστήματος διαχείρισης λιανικής και εστίασης "ARTius High Street" της SingularLogic στο "Oasis Art Cafe & Wine Bar" στο Μασούρι. Το σύστημα...

Νησογκάζ Α.Ε

Νησογκάζ Α.Ε

Η Πληροφορική Καλύμνου ανέλαβε την εγκατάσταση και υποστήριξη του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) Galaxy ERP της SIngularLogic, στην εταιρία ΝΗΣΟΓΚΑΖ Α.Ε. Η ΝΗΣΟΓΚΑΖ ιδρύθηκε το 1969 ως ετερόρρυθμη εταιρεία με σκοπό...

Βάβλης Α. - Βάβλη Μ. ΟΕ

Βάβλης Α. - Βάβλη Μ. ΟΕ

Η Πληροφορική Καλύμνου ανέλαβε την εγκατάσταση και υποστήριξη του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) Galaxy ERP της SIngularLogic, στην εταιρία Βάβλης Ανδρέας - Βάβλη Μαρία Ο.Ε. Η εταιρία διαθέτει εγκαταστάσεις σε Κάλυμνο...

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Nec Solutions XN 120

Nec Solutions XN 120

Υβριδικό τηλεφωνικό κέντρο για εκλεπτυσμένη επικοινωνία με απλή χρήση. Το τηλεφωνικό κέντρο που έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ξεκινά από 3 γραμμές και 8 εσωτερικά και μπορεί να επεκταθεί στις...

SingularLogic Station manager

SingularLogic Station manager

Το Station Manager αποτελεί Ολοκληρωμένη Λύση Διαχείρισης Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων,που καλύπτει αποτελεσματικά τις σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου πρατηρίου, επεκτείνεται για την κάλυψη όλων των σταδίων της αλυσίδας διακίνησης καυσίμων.

SingularLogic Accountant

SingularLogic Accountant

Η εφαρμογή Accountant αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση, που ενσωματώνει με τρόπο ενιαίο τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου Λογιστικού Γραφείου.

SingularLogic Artius High Street

SingularLogic Artius High Street

Η εφαρμογή ARTius High Street απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου λιανικής, όπως mini markets, περίπτερα, μαγαζιά μαναβικής, κάβες, κρεοπωλεία, αρτοποειία, ζαχαροπλαστεία, κ.λπ. και καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page