Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181
Κατηγορία Ανακοινώσεις

Ολοκλήρωση συγχώνευσης υποκ/των Alpha Bank - Εμπορικής Τράπεζας Καλύμνου

Η Πληροφορική Καλύμνου, ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της αποσύνδεσης, μεταφοράς και επανασύνδεσης του εξοπλισμού πληροφορικής του υποκαταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας στην Κάλυμνο, σε αυτό της Alpha Bank. Οι εργασίες έγιναν τις ημέρες Πέμπτη 5/12/2013 και Παρασκευή 6/12/2013 και επετεύχθησαν οι στόχοι της  ολοκλήρωσης του έργου αλλά και οι δοκιμές, ώστε το κατάστημα να είναι σε θέση να λειτουργήσει το πρωί της Δευτέρας 9/12/2013.

Συγκεκριμένα η Πληροφορική Καλύμνου διέθεσε το απαιτούμενο για τις εργασίες προσωπικό και ολοκλήρωσε επιτυχώς τα παρακάτω:

  • Αποσύνδεση και συσκευασία όλου τους προς μεταφορά εξοπλισμού
  • Οργάνωση της μεταφοράς στο κατάστημα της Alpha Bank
  • Αποσυσκευασία και τοποθέτηση εξοπλισμού στις προκαθορισμένες θέσεις
  • Ρυθμίσεις του εξοπλισμού ώστε να ανταποκριθεί στο νέο περιβάλλον εργασίας
  • Δοκιμές λειτουργίας
  • Παράδοση - Παραλαβή του έργου στον Διευθυντή του καταστήματος της Alpha Bank

Για άλλη μια φορά η εταιρία απέδειξε τον λόγο για τον οποίο εδώ και χρόνια την εμπιστεύονται οι ισχυρότεροι όμιλοι εταιριών στην Ελλάδα, ως συνεργάτη σε τοπικό επίπεδο για την υλοποίηση έργων μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς.

Σημειωτέον είναι ότι βασικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου έπαιξε η άψογη συνεργασία όλων των υπαλλήλων της Alpha Bank αλλά και των Διευθυντών, για την οποία τους ευχαριστούμε.

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page