Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181

Εγκατάσταση-Παραμετροποίηση-Συντήρηση εφαρμογών SingularLogic

Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα.

Οι δραστηριότητες της, περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και διάθεση καινοτόμων προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού, τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, καθώς και τη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων καταξιωμένων διεθνών οίκων πληροφορικής.

Η Πληροφορική Καλύμνου ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Singularlogic έχει την δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες της άρτιες υπηρεσίες, οι οποίες ξεκινούν από την μελέτη των αναγκών της επιχείρησης, και καταλήγουν στην ορθή παραμετροποίηση και παρακολούθηση του πακέτου λογισμικού το οποίο καλύπτει τις ανάγκες της.

Τα στάδια που περιλαμβάνει η διαδικασία προμήθειας λογισμικού SingularLogic είναι τα παρακάτω:

 • Μελέτη και καταγραφή αναγκών της επιχείρησης
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Κατάρτιση πλάνου υλοποίησης του έργου
 • Αναβάθμιση αν χρειάζεται του υπάρχοντος εξοπλισμού και λογισμικού
 • Προμήθεια αν χρειάζεται εξοπλισμού και λογισμικού
 • Εγκατάσταση εφαρμογών
 • Παραμετροποίηση των εφαρμογών στις επιχειρησιακές ανάγκες
 • Εκπαίδευση των χρηστών
 • Τελειοποίηση των διαδικασιών παραμετροποίησης
 • Συνεχής παρακολούθηση του έργου κατά το πρώτο διάστημα εφαρμογής
 • Συντήρηση της εγκατάστασης

 

επιστροφή στην κορυφή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Elena Village

Elena Village

Η Πληροφορική Καλύμνου ανέλαβε την εγκατάσταση και υποστήριξη συστήματος ασύρματης πρόσβασης στο Elena Village Hotel στον Αρμεό. Το νεότευκτο Elena Village Hotel, μέλος της αλυσίδας ξενοδοχείων ElenaHotels, βρίσκεται στην περιοχή Αρμεός...

Continental Hotel

Continental Hotel

Η Πληροφορική Καλύμνου ανέλαβε την εγκατάσταση και υποστήριξη συστήματος ασύρματης πρόσβασης στο Continental Hotel Masouri στον Αρμεό. Σε απόσταση 50μ. από την παραλία του Μασούρι στην Κάλυμνο, το Continental Hotel Masouri...

ANEM FERRIES Ναυτιλιακή Εταιρία

ANEM FERRIES Ναυτιλιακή Εταιρία

Η Πληροφορική Καλύμνου ολοκλήρωσε την κατασκευή του εταιρικού website της ANEM FERRIES.Η Ανώνυμος Ναυτιλιακή Εταιρεία Μαστιχαρίου ιδρύθηκε το 1986 από τον τότε κοινοτάρχη της Κοινότητας Αντιμάχειας κο Παπανικολάου Κωνσταντίνο και...

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

SingularLogic Station manager

SingularLogic Station manager

Το Station Manager αποτελεί Ολοκληρωμένη Λύση Διαχείρισης Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων,που καλύπτει αποτελεσματικά τις σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου πρατηρίου, επεκτείνεται για την κάλυψη όλων των σταδίων της αλυσίδας διακίνησης καυσίμων.

Galaxy Hotel

Galaxy Hotel

Η πλέον προηγμένη λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, αλυσίδων και καταλυμάτων, βασισμένη στη νέα τεχνολογία Galaxy από τη SingularLogic.

SingularLogic Accountant

SingularLogic Accountant

Η εφαρμογή Accountant αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση, που ενσωματώνει με τρόπο ενιαίο τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου Λογιστικού Γραφείου.

Nec Solutions XN 120

Nec Solutions XN 120

Υβριδικό τηλεφωνικό κέντρο για εκλεπτυσμένη επικοινωνία με απλή χρήση. Το τηλεφωνικό κέντρο που έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ξεκινά από 3 γραμμές και 8 εσωτερικά και μπορεί να επεκταθεί στις...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page