Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181

Σχεδιασμός Δικτυακού Τόπου

Η Πληροφορική καλύμνου ξεχωρίζει επειδή εκτός από το σχεδιασμό του δικτυακού σας τόπου μπορεί να αναλάβει την προώθησή του στο Διαδίκτυο, να φιλοξενήσει το δικτυακό σας τόπο στους servers μας, να διατηρήσει το δικτυακό σας τόπο ενημερωμένο με νέο περιεχόμενο και να φροντίζει όλες τις τεχνικής φύσης ανάγκες που προκύπτουν. Σας αφήνουμε να εστιαστείτε στις δραστηριότητες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τεχνικά θέματα που αφορούν την λειτουργία ενός επιτυχημένου δικτυακού τόπου τα οποία αναλαμβάνουμε εμείς.

Την επιχείρηση σας τη γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. Η εταιρία μας θα εργαστεί ως συνεργάτης σας και θα συμπράξει ώστε να σχεδιαστεί ένας δικτυακός τόπος που θα εκπληρώνει τους στόχους και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Είμαστε υπερήφανοι για τις σχέσεις στενής συνεργασίας που δημιουργούμε με καθένα από τους πελάτες μας με σκοπό να διευκολύνουμε την υλοποίηση αυτού που έχετε στο μυαλό σας σε ένα δικτυακό τόπο που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε όταν συζητήσετε με κάποιον από εμάς είναι ότι ακούμε... Τελικά, θεωρούμε ότι δεν προσφέρουμε υπηρεσία στον πελάτη αν δεν ακούσουμε πρώτα τους στόχους του και δεν κατανοήσουμε το όραμα του. Η διαδικασία ανάπτυξης δικτυακών τόπων που ακολουθούμε μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουμε το όραμα σας και να δημιουργήσουμε ένα δικτυακό τόπο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα 7 βήματα της διαδικασίας μας ο πελάτης εμπλέκεται σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης. Με συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας μπορούμε να καταλάβουμε το όραμα τους και τελικά να το υλοποιήσουμε ως το δικό τους δικτυακό τόπο.

ΤΑ 7 ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

1. Σύσκεψη

Η διαδικασία ανάπτυξης που ακολουθούμε ξεκινά με μια λεπτομερή πρόταση για το έργο. Μετά από μια αρχική σύσκεψη, θα δημιουργήσουμε μια λεπτομερή πρόταση για το έργο και θα ορίσουμε κάποια χρονική στιγμή για να αναθεωρήσουμε μαζί σας αυτήν την αρχική πρόταση.

2. Σχεδιασμός

Αμέσως μόλις αποδεχτείτε την πρόταση μας, θα δημιουργήσουμε μια λεπτομερή περιγραφή του δικτυακού σας τόπου για να την αξιολογήσετε και να την εγκρίνετε.

3. Ιδέα/Concept

Με βάση την αρχική μας σύσκεψη, η σχεδιαστική μας ομάδα θα αναπτύξει μια σχεδιαστική ιδέα μιας ιστοσελίδας του δικτυακού σας τόπου, για να λάβετε μια ιδέα για την εμφάνιση και την αίσθηση του τελικού προϊόντος. Θα έχετε τη δυνατότητα να προτείνετε αλλαγές στη βασική ιδέα πριν την παραγωγή.

4. Ανάπτυξη

Η φάση ανάπτυξης ενός δικτυακού τόπου μπορεί να ποικίλει μεταξύ 1 και 6 εβδομάδων ή και περισσότερο, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας θα ενημερώνεστε σχετικά με την πρόοδο του έργου σας.

5. Αναθεώρηση

Με την ολοκλήρωση του δικτυακού σας τόπου, θα τον αναρτήσουμε στον server μας για αναθεώρηση. Ένας αντιπρόσωπος μας θα συζητήσει το έργο μαζί σας και θα καταγράψει τις όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν πριν την παρουσίαση του δικτυακού σας τόπου.

6. Λανσάρισμα/Launch

Μόλις εγκρίνετε το τελικό σχέδιο θα ανεβάσουμε το δικτυακό σας τόπο στο λογαριασμό σας στην υπηρεσία που σας παρέχει χώρο φιλοξενίας.

7. Συντήρηση

Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής διαδικασίας ανάπτυξης, υπάρχει δυνατότητα παροχής συντήρησης στους πελάτες, σε διαρκή βάση έτσι ώστε να διατηρούνται οι δικτυακοί τους τόποι ανανεωμένοι και ελκυστικοί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ

Απευθυνθείτε σε μια ευρύτερη αγορά:
Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Internet για να βρουν προϊόντα και υπηρεσίες. Αν έχετε δικτυακό τόπο τοποθετείτε την επιχείρηση σας μέσα σε αυτήν τη διαρκώς αυξανόμενη αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας:
Η αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών στον Παγκόσμιο Ιστό είναι μια συνήθης τεχνική που χρησιμοποιούν οι πιθανοί πελάτες. Ένας δικτυακός τόπος σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε πολλά προϊόντα και να περιγράψετε αναλυτικά τις υπηρεσίες σας. Η παροχή επιπλέον πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας θα σας φέρει περισσότερους πελάτες.

Βελτιώστε τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας:
Ένας δικτυακός τόπος σας δίνει τη δυνατότητα να είστε διαθέσιμοι στους πελάτες σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μπορείτε να παρέχετε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, να παρέχετε συνδέσμους προς δικτυακούς τόπους κατασκευαστών, να παρέχετε πληροφορίες τεχνικής υποστήριξης και να φιλοξενείτε άλλες υπηρεσίες φιλικές προς το χρήστη. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο σε εσάς και τους πελάτες σας καθώς τους προσφέρετε ανά πάσα στιγμή τις υπηρεσίες που αναμένουν.

Ανταγωνιστείτε σε ένα χώρο ίσων ευκαιριών:
Είτε απασχολείτε 2, 22, ή 2200 άτομα, το Internet σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανταγωνιστείτε σε ένα "χώρο ίσων ευκαιριών". Ένας επαγγελματικά σχεδιασμένος δικτυακός τόπος θα σας τοποθετήσει ως ένα κορυφαίο διεκδικητή του μεριδίου που σας αναλογεί σε μια διαρκώς αυξανόμενη αγορά.

Παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες:
Οι αγοραστές θέλουν ότι είναι περιζήτητο (hot) τώρα. Ένας δικτυακός τόπος σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το περιεχόμενο του γρήγορα και ανέξοδα. Εσείς απλά παρέχετε το νέο υλικό στον άνθρωπο που σχεδίασε το δικτυακό σας τόπο και εκείνος θα ενημερώσει το site σας. Και στις δύο περιπτώσεις κερδίζετε και εσείς και οι πελάτες σας.

Χρειάζομαι αυτή την υπηρεσία

επιστροφή στην κορυφή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Νησογκάζ Α.Ε

Νησογκάζ Α.Ε

Η Πληροφορική Καλύμνου ανέλαβε την εγκατάσταση και υποστήριξη του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) Galaxy ERP της SIngularLogic, στην εταιρία ΝΗΣΟΓΚΑΖ Α.Ε. Η ΝΗΣΟΓΚΑΖ ιδρύθηκε το 1969 ως ετερόρρυθμη εταιρεία με σκοπό...

Tatsis Apartments

Tatsis Apartments

Η Πληροφορική Καλύμνου ανέλαβε την εγκατάσταση και υποστήριξη συστήματος ασύρματης πρόσβασης στο συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων "Tatsis Apartments" στο Μασούρι. Τα επιπλωμένα διαμερίσματα TATSIS APARTMENTS βρίσκονται στον παραθεριστικό οικισμό Μασούρι σε απόσταση...

Elena Village

Elena Village

Η Πληροφορική Καλύμνου ανέλαβε την εγκατάσταση και υποστήριξη συστήματος ασύρματης πρόσβασης στο Elena Village Hotel στον Αρμεό. Το νεότευκτο Elena Village Hotel, μέλος της αλυσίδας ξενοδοχείων ElenaHotels, βρίσκεται στην περιοχή Αρμεός...

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Galaxy CRM

Galaxy CRM

Το Σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) που οργανώνει, παρακολουθεί, διαχειρίζεται και βελτιστοποιεί τις πελατειακές σχέσεις κάθε επιχείρησης. Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την...

SingularLogic Artius Restaurant

SingularLogic Artius Restaurant

Το ARTius Restaurant είναι η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη εφαρμογή για τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων εστίασης (café, εστιατόρια, ταβέρνες, bar, fast-food, πολυχώρους, delivery), είτε πρόκειται για μεμονωμένα καταστήματα είτε για...

SingularLogic Artius High Street

SingularLogic Artius High Street

Η εφαρμογή ARTius High Street απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου λιανικής, όπως mini markets, περίπτερα, μαγαζιά μαναβικής, κάβες, κρεοπωλεία, αρτοποειία, ζαχαροπλαστεία, κ.λπ. και καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν...

Galaxy Hotel

Galaxy Hotel

Η πλέον προηγμένη λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, αλυσίδων και καταλυμάτων, βασισμένη στη νέα τεχνολογία Galaxy από τη SingularLogic.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page