Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181

Επισκευή laptop

Αλλαγή Οθόνης Laptop

Κατηγορία Επισκευή laptop

Εάν η οθόνη του laptop έχει ραγίσει ή σπάσει, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούργια. Θα προγραμματίσουμε ώστε να παραλάβουμε το laptop από το σπίτι ή το γραφείο σας, θα αντικαταστήσουμε την οθόνη του και θα σας το παραδώσουμε πίσω το γρηγορότερο δυνατόν. Παρέχουμε χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αντικατάστασης laptop οθονών LCD για όλες τις μάρκες και μοντέλα Laptop.

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας Ρεύματος Laptop

Κατηγορία Επισκευή laptop

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους Laptop είναι ένα χαλαρό ή χαλασμένο βύσμα φόρτισης / τροφοδότησης. Οι περισσότερες εταιρείας επισκευών Laptop θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν μια νέα μητρική πλακέτα ή ένα νέο Laptop εάν παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα.

Ένα χαλασμένο βύσμα φόρτισης / τροφοδότησης δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αντικαταστήσετε το Laptop σας. Μπορούμε να σας παρέχουμε μια οικονομικά αποδεκτή υπηρεσία επισκευής του βύσματος τροφοδότησης ηλεκτρικού ρεύματος που μπορεί εύκολα να επαναφέρει το laptop σε πλήρη χρήση πάλι.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε και να επανασυνδέσουμε το βύσμα τροφοδότησης ηλεκτρικού ρεύματος του Laptop σας έτσι ώστε να λειτουργεί ως καινούργιο.

Αντικατάσταση Μητρικής Πλακέτας Laptop

Κατηγορία Επισκευή laptop

Δεν ανοίγει καθόλου το laptop σας; Ανοίγει για λίγο αλλά μετά σβήνει; Δεν μπορεί να κάνει boot; Έπεσε υγρό πάνω στο laptop και είναι νεκρό;

Επισκευάζουμε τα πιο δύσκολα περιστατικά που αφορούν χαλασμένη μητρική πλακέτα laptop. Πριν πετάξετε το laptop σας στα σκουπίδια, κάντε το κόπο να μας το φέρετε για μία διάγνωση. Η χαλασμένη μητρική πλακέτα (motherboard) μπορεί να αντικατασταθεί με σχετικά χαμηλό κόστος (εξαρτάται από τον τύπο και τη μάρκα του laptop), απλά η εργασία που θα γίνει πρέπει να είναι από τεχνικό εξειδικευμένο στην επισκευή laptop.

Αναβαθμίσεις Laptop

Κατηγορία Επισκευή laptop

  • Αναβάθμιση Μνήμης Laptop

    Η αναβάθμιση της μνήμης του laptop σας είναι ένας απλός τρόπος για να επαυξήσετε τις επιδόσεις του laptop σας. Όταν αναβαθμίσετε την μνήμη του, θα μπορείτε να εκτελείτε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα και να έχετε μια αξιοσημείωτη διαφορά στο χρόνο απόκρισης του laptop σας.
  • Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου Laptop

    Αν ο χώρος του σκληρού δίσκου του laptop σας έχει εξαντληθεί, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο, μεγαλύτερης χωρητικότητας. Με αυτήν την υπηρεσία μας, δε θα αλλάξει καμιά από τις ρυθμίσεις των Windows και κανένα από τα προγράμματά σας. Το laptop σας θα είναι ακριβώς το ίδιο, με τη μόνη διαφορά ότι θα έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο. (Το κόστος του σκληρού δίσκου δε συμπεριλαμβάνεται στο κόστος αναβάθμισης)
  • Αναβάθμιση DVD Drive

    Αν υπάρχει δυσλειτουργία ή βλάβη στο DVD Drive (Συσκευή Ανάγνωσης Οπτικών Δίσκων: CD, DVD, High Definition Drive ή Blu-Ray) και απαιτείται η αντικατάστασή του, θα σας εγκαταστήσουμε ένα καινούριο ίδιων ή ανώτερων προδιαγραφών.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

SingularLogic Artius Restaurant

SingularLogic Artius Restaurant

Το ARTius Restaurant είναι η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη εφαρμογή για τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων εστίασης (café, εστιατόρια, ταβέρνες, bar, fast-food, πολυχώρους, delivery), είτε πρόκειται για μεμονωμένα καταστήματα είτε για...

SingularLogic Accountant

SingularLogic Accountant

Η εφαρμογή Accountant αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση, που ενσωματώνει με τρόπο ενιαίο τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου Λογιστικού Γραφείου.

Δικτυακές Κάμερες (IP)

Δικτυακές Κάμερες (IP)

Ψηφιακή τεχνολογία, ευκολία στην εγκατάσταση, ευχρηστία, μεγάλη διασυνδεσιμότητα. Αυτά αποτελούν τα δυνατά σημεία στα οποία ξεχωρίζουν οι δικτυακές κάμερες και έρχονται με όλο και περισσότερη ένταση στο προσκήνιο... Τα τελευταία χρόνια...

SingularLogic Artius High Street

SingularLogic Artius High Street

Η εφαρμογή ARTius High Street απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου λιανικής, όπως mini markets, περίπτερα, μαγαζιά μαναβικής, κάβες, κρεοπωλεία, αρτοποειία, ζαχαροπλαστεία, κ.λπ. και καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page