Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181
Κατηγορία Επισκευή laptop

Αλλαγή Οθόνης Laptop

Εάν η οθόνη του laptop έχει ραγίσει ή σπάσει, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούργια. Θα προγραμματίσουμε ώστε να παραλάβουμε το laptop από το σπίτι ή το γραφείο σας, θα αντικαταστήσουμε την οθόνη του και θα σας το παραδώσουμε πίσω το γρηγορότερο δυνατόν. Παρέχουμε χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αντικατάστασης laptop οθονών LCD για όλες τις μάρκες και μοντέλα Laptop.

Κοινά προβλήματα που μπορεί να διορθώσει μια νέα laptop οθόνη:

  • Ραγισμένη Οθόνη Laptop
  • «Νεκρή» Οθόνη Laptop
  • Σκοτεινή Οθόνη Laptop
  • Ύπαρξη Γραμμών στην Οθόνη Laptop
  • Ξεθωριασμένα Χρώματα στην Οθόνη Laptop
  • Χαμηλή Αντίθεση στην Οθόνη Laptop (Σκοτεινή ή Αχνή Οθόνη) - (αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι και πρόβλημα του inverter)
  • Έλλειψη κάποιων γραμμών της οθόνης Laptop.

Διαδικασία αντικατάστασης οθόνης Laptop:

Απλά με ένα τηλέφωνο στο 22430 59180, μας ενημερώνετε για την φύση της βλάβης της οθόνης σας και ένας από τους τεχνικούς μας θα έρθει να παραλάβει το laptop σας. Έπειτα θα αντικαταστήσουμε την οθόνη σας με μια καινούρια και θα σας επιστρέψουμε το Laptop σας. (Εάν η οθόνη του φορητού υπολογιστή σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 10-15 ημέρες για να την παραλαβή της).

Χρήσιμη πληροφορία
Αλλάζουμε την οθόνη του laptop σας με ίδια (ίδιο part number) με αυτή που είχατε, ή με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, ανάλογα με την εκάστοτε διαθεσιμότητα.

Χρειάζομαι αυτή την υπηρεσία

επιστροφή στην κορυφή

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

SingularLogic Artius Restaurant

SingularLogic Artius Restaurant

Το ARTius Restaurant είναι η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη εφαρμογή για τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων εστίασης (café, εστιατόρια, ταβέρνες, bar, fast-food, πολυχώρους, delivery), είτε πρόκειται για μεμονωμένα καταστήματα είτε για...

SingularLogic Control

SingularLogic Control

Οικογένεια εμπορολογιστικών εφαρμογών, οι οποίες μετατρέπουν τις συναλλαγές σε πηγές πληροφόρησης και δίνουν άμεσα την εικόνα της μικρομεσαίας επιχείρησης στην οποία απευθύνονται. Χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν επιλέξει για τη μηχανογράφησή τους...

SingularLogic Artius High Street

SingularLogic Artius High Street

Η εφαρμογή ARTius High Street απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου λιανικής, όπως mini markets, περίπτερα, μαγαζιά μαναβικής, κάβες, κρεοπωλεία, αρτοποειία, ζαχαροπλαστεία, κ.λπ. και καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν...

SingularLogic Accountant

SingularLogic Accountant

Η εφαρμογή Accountant αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση, που ενσωματώνει με τρόπο ενιαίο τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου Λογιστικού Γραφείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page