Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181
Κατηγορία Επισκευή laptop

Αλλαγή Οθόνης Laptop

Εάν η οθόνη του laptop έχει ραγίσει ή σπάσει, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούργια. Θα προγραμματίσουμε ώστε να παραλάβουμε το laptop από το σπίτι ή το γραφείο σας, θα αντικαταστήσουμε την οθόνη του και θα σας το παραδώσουμε πίσω το γρηγορότερο δυνατόν. Παρέχουμε χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αντικατάστασης laptop οθονών LCD για όλες τις μάρκες και μοντέλα Laptop.

Κοινά προβλήματα που μπορεί να διορθώσει μια νέα laptop οθόνη:

  • Ραγισμένη Οθόνη Laptop
  • «Νεκρή» Οθόνη Laptop
  • Σκοτεινή Οθόνη Laptop
  • Ύπαρξη Γραμμών στην Οθόνη Laptop
  • Ξεθωριασμένα Χρώματα στην Οθόνη Laptop
  • Χαμηλή Αντίθεση στην Οθόνη Laptop (Σκοτεινή ή Αχνή Οθόνη) - (αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι και πρόβλημα του inverter)
  • Έλλειψη κάποιων γραμμών της οθόνης Laptop.

Διαδικασία αντικατάστασης οθόνης Laptop:

Απλά με ένα τηλέφωνο στο 22430 59180, μας ενημερώνετε για την φύση της βλάβης της οθόνης σας και ένας από τους τεχνικούς μας θα έρθει να παραλάβει το laptop σας. Έπειτα θα αντικαταστήσουμε την οθόνη σας με μια καινούρια και θα σας επιστρέψουμε το Laptop σας. (Εάν η οθόνη του φορητού υπολογιστή σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 10-15 ημέρες για να την παραλαβή της).

Χρήσιμη πληροφορία
Αλλάζουμε την οθόνη του laptop σας με ίδια (ίδιο part number) με αυτή που είχατε, ή με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, ανάλογα με την εκάστοτε διαθεσιμότητα.

Χρειάζομαι αυτή την υπηρεσία

επιστροφή στην κορυφή

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Galaxy CRM

Galaxy CRM

Το Σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) που οργανώνει, παρακολουθεί, διαχειρίζεται και βελτιστοποιεί τις πελατειακές σχέσεις κάθε επιχείρησης. Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την...

Galaxy Hotel

Galaxy Hotel

Η πλέον προηγμένη λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, αλυσίδων και καταλυμάτων, βασισμένη στη νέα τεχνολογία Galaxy από τη SingularLogic.

Avaya IP Office

Avaya IP Office

Έξυπνες και ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας (Smart Communication Solutions) που συνδυάζουν σύνδεση με τηλεφωνικό δίκτυο, σύνδεση με δίκτυο υπολογιστών, σύνδεση με το Internet και συνεργασία με τις εφαρμογές επιχειρηματικού λογισμικού της...

SingularLogic Artius High Street

SingularLogic Artius High Street

Η εφαρμογή ARTius High Street απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου λιανικής, όπως mini markets, περίπτερα, μαγαζιά μαναβικής, κάβες, κρεοπωλεία, αρτοποειία, ζαχαροπλαστεία, κ.λπ. και καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page