Τηλέφωνο Υποστήριξης: 22430 59180 Fax: 22430 59181

Υπηρεσίες για Smart phones / Tablets

Εγκατάσταση και Επίδειξη iPhone

Θα έρθουμε στο χώρο σας και θα εγκαταστήσουμε/ρυθμίσουμε το καινούργιο σας τηλέφωνο iPhone. Θα εξασφαλίσουμε ότι δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας, για όλα τα αρχεία μουσικής, φωτογραφιών και επαφών σας, κάθε φορά που συνδέετε το iPhone σας σ’ αυτόν. Επίσης, θα σας μάθουμε πως να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα iTunes με το iPhone σας.

Αλλαγή Οθόνης IPhone/IPad

Αλλαγή οθόνης και digitizer για σπασμένες ή ραγισμένες οθόνες για IPhone και IPad. Η επιδιόρθωση μπορεί να γίνει στο τμήμα iPhone στα γραφεία της εταιρίας μας. Επίσης μπορούμε να περάσουμε από τον χώρο σας να παραλάβουμε το iPhone ή IPad χωρίς επιπλέον χρέωση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Nec Solutions XN 120

Nec Solutions XN 120

Υβριδικό τηλεφωνικό κέντρο για εκλεπτυσμένη επικοινωνία με απλή χρήση. Το τηλεφωνικό κέντρο που έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ξεκινά από 3 γραμμές και 8 εσωτερικά και μπορεί να επεκταθεί στις...

Galaxy Hotel

Galaxy Hotel

Η πλέον προηγμένη λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, αλυσίδων και καταλυμάτων, βασισμένη στη νέα τεχνολογία Galaxy από τη SingularLogic.

SingularLogic Station manager

SingularLogic Station manager

Το Station Manager αποτελεί Ολοκληρωμένη Λύση Διαχείρισης Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων,που καλύπτει αποτελεσματικά τις σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου πρατηρίου, επεκτείνεται για την κάλυψη όλων των σταδίων της αλυσίδας διακίνησης καυσίμων.

SingularLogic Artius Restaurant

SingularLogic Artius Restaurant

Το ARTius Restaurant είναι η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη εφαρμογή για τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων εστίασης (café, εστιατόρια, ταβέρνες, bar, fast-food, πολυχώρους, delivery), είτε πρόκειται για μεμονωμένα καταστήματα είτε για...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενορία Υπαπαντής, Κάλυμνος, 852 00
Τ: +30 22430 59180
F: +30 22430 59181
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Top of Page